Fødselsmodning

Det jeg synes er noget at det mest forunderlige ved livet er, at vi ikke ved præcis hvornår vi kommer hertil. Det er bestemt af naturen i os, en natur, som vi ikke kan kontrollere eller styre.

Det er normalt at føde fra graviditetsuge 37 til uge 42, men når terminsdatoen nærmer sig ,eller overskrides, er det almindeligt at føle træthed og tunghed i kroppen og at længes efter at se det lille barn, som vokser i maven.

Selvom vi ikke helt kan styre fødselstidspunktet kan vil alligevel forsøge at påvirke det ved at understøtte kroppens naturlige processer og skabe de optimale betingelser for at kroppen går spontant i fødsel, når den og barnet i maven er klar.

Jeg tilbyder fødselsmodning fra graviditetsuge 37 med fokus på både krop og sind.

Fødselsmodning er for dig, der gerne vil give kroppen et kærligt skub og til dig der har et ønske om at undgå medicinsk igangsættelse.

En fødselsmodnende konsultation er individuelt tilrettelagt og tager udgangspunkt i dine tanker om den forestående fødsel og hvordan barnet ligger i maven. Konsultationen foregår hjemme hos dig selv i dine egne trygge omgivelser hvor fødselshormonet har de bedste betingelser.

Fødselsmodnende behandling indeholder

  • Samtale og graviditets-tjek
  • Rebozo-massage for at afspænde din krop og hjælpe barnet til den mest optimale position i bækkenet.
  • Fødselsmodnende akupunktur
  • Guidet afspændings-meditation imens du ligger med nålene
  • Instruktion i fødselsmodnende akupressur og øvelser I selv kan lave for at hjælpe kroppen på vej.

Hindeløsning

Hvis du ønsker hindeløsning efter din terminsdato kan vi sammen undersøge om din krop er klar til det og vurdere om det vil være hensigtsmæssigt for dig. En hindeløsning er ikke en igangsættelsesmetode, men endnu et blidt skub til at modne din krop til fødsel.

Book en behandling

Kontakt mig for at aftale en tid »

Har du brug for at høre mere?

Har du spørgsmål, så send mig en e-mail.


Fødselsmodning