Fødselsforberedelse for gravide

Forbered dig til fødslen med krop og nærvær.

Jordemodrene Kristine og Heidi danner ramme om en cirkel af gravide og holder et trygt rum til forberedelse af krop og sind på rejsen ind i moderskabet.

Vær med til at gå i dybden omkring den fysiske og følelsesmæssige begivenhed, du gennemgår i graviditeten og under fødslen i fællesskab med en lille gruppe gravide kvinder.

Vi mødes 2 mandage af 3 timers varighed.

Du vil lære om fødslens fysiologi, fødestillinger og smertelindring samt hvordan du bruger din krop og dit åndedræt bevidst under fødslen

Vi vil også give opmærksomhed til den spirituelle del af moderskabet og lade dig rejse ind i din egen styrke, indre visdom og intuition ved hjælp af guidet trommerejse.

Hver mødegang består af en bevægelsessekvens med rolig yoga og åndedrætsteknikker relateret til graviditet og fødsel. Dernæst viden om fødslen og til slut en guidet meditation eller trommerejse med efterfølgende deling og refleksion.

Forløbet er både for dig der skal føde for første gang og for dig der har født tidligere og ønsker et nærværende rum, hvor du kan give opmærksomhed til det spirende nye liv inden i dig.

Du kan naturligvis tilmelde dig uanset, hvor du har valgt at føde.

Vi glæder os meget til at se dig!

Dine undervisere:

Heidi Hajslund: Jordemoder, facilitator for kvindecirkler .

Kristine Wellendorf: Jordemoder, Bevægelsesunderviser og yogainstruktør .

Både Heidi og Kristine arbejder aktivt som jordemødre på fødegangen. Du får altså samtidig del i vores fælles erfaring, der kan hjælpe dig til en tryg fødselsoplevelse.

Pris

Pris for hele forløbet: 1200,-

Praktisk information

Dato: Den 27. september og den 11. oktober. Begge mødegange kl 17-20

Sted: Baggårdsro, København Ø Medbring: Skriveblok, papir og blødt tøj du kan bevæge dig i.

Kontakt mig hvis du vil med! »

Fødselsforberedelse for gravide