Rebozo

Rebozo er en massageteknik med et stort langt tørklæde. Teknikken er udviklet af indianske jordemødre i Mexico og anvendes i dag på de fleste fødesteder i Danmark.

Rebozo-massage giver velvære og bruges til afspænding og lindring af bækkengener i graviditeten. Rebozo og bevægelse hjælper også barnet med at indstille sig optimalt i bækkenet og gør kroppen klar til fødsel.

Under fødslen bruges rebozo til vestimulation, smertelindring og til at understøtte barnets rotation og nedtrængning i bækkenet.

Som ekstra bonus frigives kærlighedshormonet oxytocin under rebozomassage.

Jeg tilbyder rebozo-massage i graviditeten og instuerer jer også gerne i øvelser I sammen kan anvende både i graviditeten og under fødslen.

Kontakt mig for at aftale en tid »

Rebozo-workshop for gravide i Roskilde

Kom til Rebozo-workshop for gravide i Roskilde i september.

Tilmeld dig eller læs mere her


Rebozo velvære

Rebozo-massage for afspænding og velvære. Forkæl en dig selv med 1 times afspændende rebozo-massage. Også en oplagt gave-ide til en gravid kvinde.

Kontakt mig for at aftale en tid »


Rebozo-lukning efter fødslen

Til dig der har født tilbyder jeg en såkaldt rebozo-lukning som er en kærlig og rituel “lukning” af kroppen med rebozo. Samtidig vil vi tale om jeres fødselsoplevelse. Seancen vil foregå hjemme hos dig sammen med din fødselshjælper eller -hjælpere.

Læs mere om Rebozo-lukning

Se også mine andre efterfødselstilbud.


Rebozo - Gravid-massage med tørklæde - Roskilde, Lejre, Køge og omegn.