Rebozo-lukning

Det er en stor ting at åbne sin krop og sjæl for at huse og føde et barn.

En rebozo-lukning er en kærlig og rituel kropsbehandling og en taksigelse til din krop for det liv, den har båret, næret og født. Behandlingen samler din krop og sjæl og hjælper dig til at mærke dine grænser igen og blive dig selv på ny.

Ritualet stammer fra den indianske kultur, hvor det er almindeligt at give en lukningsbehandling til kvinder efter fødslen, som en tak for det liv, hun har båret og født samt for at støtte den fysiske og psykiske heling hos den nybagte mor.

Sådan foregår en rebozo-lukning

Behandlingen foregår hjemme hos dig. Jeg medbringer alt hvad vi skal bruge, så du ikke skal være værtinde. Du får fodbad og en kop the mens vi taler om din fødselsoplevelse og derefter en afspændende massage af fødder og hænder. Jeg bruger æteriske olier, som har en beroligende og sammentrækkende effekt.

Derefter lukkes kroppen i stilhed med rebozotørklæder og indre taksigelse.

Behandlingen afsluttes med en let ansigtsmassage, som efterlader dig opløftet og velafslappet.

Behandlingen er for alle kvinder der har været gravide. Det er en god ide at få en lukningsbehandling inden for det første år efter fødslen, men det er aldrig for sent.

En rebozo-lukning er bedst hvis man er to og derfor er det en god ide hvis din partner, mor, veninde eller søster kan hjælpe med selve lukningen samt med at tage sig af lidt dit barn, så du kan få ro til at tage imod den kærlige behandling. Barnet må gerne være hos dig og du kan godt amme under behandlingen.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvis du tænker at behandlingen kunne være noget for dig.

Lukningsbehandling 2-3 timer indeholder fodbad, massage, aromaterapi, efterfødselssamtale og lukning

Bestil rebozo-lukning

Har du spørgsmål, så send mig en e-mail.

Mere information

Se også mine andre rebozo-behandlinger eller læs Rebozo - hvad er det? i Jordemoderviden

Rebozolukning