Om jordemoder Heidi Hajslund

Jeg brænder for at styrke gravide i troen på at føde ved egen kraft og mestring ud fra en smittende entusiasme for fødslen. Og jeg holder meget af at forberede kommende forældre til fødslen, så den bliver en tryg, meningsfuld og sammenhængende oplevelse for begge.

Jeg underviser ud fra en forståelse af fødslens dynamik og relationen mellem krop og sind og jeg anvender gerne rebozo og akupunktur for at lindre og afspænde samt for at understøtte kroppens naturlige processer.

Jeg har også en stor interesse for den eksistentielle del af moderskabet og de mere spirituelle sider af livet. Det skriver jeg bl.a. om på min blog.

Til daglig arbejder jeg som jordemoder på fødegangen på Roskilde Sygehus. Her varetager jeg desuden specialfunktion i konsultation for kvinder med fødselsangst.

Ved siden af mit job i det offentlige arbejder jeg som privat jordemoder hvor jeg har mulighed for at målrette min behandling til lige præcis det du har behov for. Jeg tilbyder individuelle sessioner samt undervisning på hold, både på land og i vand.

Udover mit jordemoder-virke beskæftiger jeg mig også med naturterapi og nordiske naturtraditioner, bl.a. kvindecirkler og trommerejser. Disse aktiviteter kan du læse mere om på min anden hjemmeside: HeidiHajslund.dk

Privat er jeg mor til to dejlige drenge, født på klinik og hjemme. Jeg bor sammen med min mand og vores børn i en villa midt i Roskilde.

Uddannelse og erfaring

  • Jordemoder siden 2009 med erfaring fra både store og små fødesteder.
  • Solid erfaring med jordemoderkonsultationer, fødsler, barselspleje og ammehjælp, fødselsforberedelse og efterfødselskurser både i offentligt og i privat regi.
  • Udover min jordemoderuddannelse har jeg videreuddannet mig inden for akupunktur og rebozo-massage samt Mindulness Baseret Stress Reduktion
  • Kurser i krisehjælp og psykologiske problemstillinger, herunder depression, angst, sorg og efterfødselsreaktioner
  • Uddannet stresscoach og har rådgivet mere end 1000 mennesker med stress og i andre sårbare livssituationer
  • Jeg fordyber mig løbende i jordemoderfaglige workshops samt kurser i nordisk naturtradition, krop og bevægelse.

Medlemsskaber

Jeg er medlem af Jordemoderforeningen.

Medlem af Jordemoderforeningen

Jordemder Heidi Hajslund