Fødselsforberedelse i naturen

Graviditet, fødsel og moderskab er som udgangspunkt en naturlig proces. Naturen i os er forunderlig og nærmest magisk når vi tænker over måden hvorpå et barn bliver til og fødes.

Under en fødsel fødes ikke bare et barn, men også en mor. Overgangen fra at være kvinde til også at blive mor (eller til at blive mor igen) rummer stort potentiale og mulighed for forandring. Overgangen skaber mulighed for at give slip på noget gammelt, (f.eks. gamle overbevisninger som “jeg kan ikke” eller “jeg er ikke stærk nok”. Eller følelsesmæssige erfaringer med oplevelse af afmagt eller utilstrækkelighed) for at give plads til nye erfaringer og erkendelser.

Fødselsforberedelse i naturen foregår som “walk-and-talk” i roligt tempo med ophold undervejs. Naturen er fantastisk til at bringe os ind i nuet, så vi bliver i stand til bedre at mærke vores krop og blive opmærksom på de tanker og følelser vi har lige nu.

Jeg guider og støtter dig i at mærke naturen i dig selv, så du kan komme i kontakt med din indre urkraft og intuition og stå stærkt i livet, med tillid til din krop og til dig selv som kvinde.

Vi vil tale om naturen i os selv og den stærke indre urkraft vi mærker under fødslen og du vil få inspiration til hvordan du finder modet i dig selv og arbejder med urkraften under fødslen i stedet for at kæmpe imod.

Du vil lære simple øvelser, der vækker sanserne og bringer ro i dit nervesystem. Øvelser du kan anvende når bekymringer optager dit sind eller hvis du føler dig presset.

Desuden er der mulighed for samtale om moderskab og den forestående fødsel med udgangspunkt i det du har behov for.

Fødselsforberedelsen foregår i den smukke natur i og omkring Boserup Skov og Roskilde Fjord og kan tilrettelægges individuelt eller i en gruppe.

Varighed 2-3 timer.

Har du spørgsmål, så send mig en e-mail.

Kontakt mig for at aftale nærmere »


Online fødselsforberedelse

Bemærk: Jeg tilbyder også online fødselsforberedelse.

Privat fødselsforberedelse

Jeg tilbyder også fødselsforberedelse hjemme hos jer.

Fødselsforberedelse i naturen