Fødselsforberedelse aflyst pga. corona?

af Jordemoder Heidi Hajslund
Fødselsforberedelse aflyst pga. corona?

Har dit fødested også aflyst fødselsforberedelse pga. corona? På det fødested hvor jeg arbejder er fødslesforberedelse desværre aflyst pga. covid19.

Som jordemoder der varetager fødsler er det tydeligt at se hvilke fødende kvinder der har forberedt sig til fødslen og hvem der ikke har. Uvidenhed kan skabe utryghed og angst hvilket øger oplevelsen af smerte og gør det svært at overlade kontrollen til kroppen. Det er meget vigtigt at forberede sig både praktisk, mentalt og fysisk inden fødslen. At være godt forberedt giver en større oplevelse af tryghed hvilket øger sandsynligheden for at få en positiv fødselsoplevelse.

Jeg tilbyder fødselsforberedelse hjemme hos dig eller centralt i Roskilde.

Se mine tilbud på online fødselsforberedelse.

Læs mere på min hjemmeside og kontakt mig for at aftale nærmere.